NIEUW: take away op woensdag, donderdag en vrijdag

Vanaf woensdag 29 april kan je gerechten op bestelling komen afhalen, en dat elke woensdag, donderdag en vrijdag van 17.00 u tot 20.30 u. Op ons speciale take away-menu vind je voorgerechten, pasta’s, hoofdgerechten, pizza’s en dessertjes om thuis van te genieten. Daarnaast is er een selectie bijpassende wijnen. Wenst u toch iets anders, aarzel niet om te vragen.

TIP: Je kan de gerechten ook voorbereid bestellen, bewaren en op een later moment thuis opwarmen! Ideaal als je van ver komt of op een andere dag zin hebt in Italiaans. Onze voorbereide pasta’s en ‘pre cotto’ pizza’s kan je zelfs invriezen.

Pasta: een pasta die je thuis zelf afwerkt met onze eenvoudige instructies is even lekker als wanneer je hem warm afhaalt. 

Pizza: we bakken de pizza iets minder lang (pre cotto), jij schuift hem als je honger hebt nog even in de oven. Opwarmen: verwarm de oven tot maximumtemperatuur (dat verschilt van oven tot oven). Wanneer de oven heet is, gaat de pizza er 2 à 3 minuutjes in. Een pizza is klaar wanneer de korst bruin kleurt. Als de pizza pre cotto is dan is het korstje wit. Buon appetito!
Wil je je gerechten later opwarmen? Laat het ons weten als je bestelt, dan passen we onze bereiding er op aan en krijg je de instructies mee.

Bestellen: enkel telefonisch, op het nummer 02 720 46 32. 
Afhalen: woensdag, donderdag en vrijdag tussen 17.00 u en 20.30u, op het afgesproken moment.
Hou je samen met ons aan de coronamaatregelen

↓ Suggesties ↓

↓ Take away menu ↓

+32 2720 46 32
Online reserveren

Oude Haachtsesteenweg 119
1831 Diegem België 

 

Ma-Vrij 11:30 – 14:00
& 18:00 – 22:00